Categories

Geniale PR. MEDEWERKER GEZOCHT!

SIGN wil zo snel mogelijk een geniale
 Medewerker Publiciteit m/v. Voor ca. 8 uur per week.

Achter je schroeft een kunstenaar haar beeld in elkaar en als je omkijkt zie je hoe een andere kunstenaar zijn lasapparaat naar binnen rijdt om achter in de projectruimte nog een nacht lang te werken aan de finishing touches voor de expositie. Je helpt hem tillen voor je je weer over je persbericht buigt dat je later met een goede actiefoto op alle sociale media plaatst. Jij gaat SIGN een volle plek geven tijdens de opening waar je zelf natuurlijk ook bent, met gasten praat en de nootjes bijvult. Je weet hoe je de kunst van SIGN en jonge kunstenaars kunt plaatsen. Je weet er zelfs zo veel van dat je na afloop van de vele projecten die Sign uitvoert, zelfstandig de verslagen kunt schrijven.
Je brengt SIGN net zo gemakkelijk voor het voetlicht in het Nederlands als in het Engels.
 En als je zeker weet dat jij dat jonge publiciteitstalent bent, dan weet je ook dat je niet moet aarzelen om meteen te reageren want SIGN zit te springen om jou.

SIGN is een levendig, experimenteel interdisciplinair podium voor jonge professionele kunstenaars op nationaal niveau. In haar podiumfunctie maakt zij presentaties, projecten in allerlei vormen en contexten mogelijk, initieert daarbij de productie van nieuw werk en biedt noodzakelijke reflectie.
Sign is altijd op zoek naar andere vormen waarin kunst kan communiceren met de samenleving en een actuele ervaring wordt. Presentaties vinden daarom niet alleen in haar eigen pand plaats maar ook op andere locaties en in de openbare ruimte, wat een andere bijdrage en rol van het publiek oplevert.

Als medewerker publiciteit help je mee met het bedenken en realiseren van concepten voor marketing en publiciteit, je denkt mee over nieuwe communicatiemiddelen, gebruik van allerlei sociale media en je zet nieuwe marketingstrategieën op die je ook zelf uitvoert.
Dit alles met het accent op landelijke profilering. 

Je Nederlands en Engels moeten onberispelijk zijn, je moet goedlopende wervende teksten kunnen maken aan de hand van aangeleverde informatie. Snel, accuraat en gedecideerd werken is in een vereiste. En natuurlijk kun je aantonen dat je ervaring hebt.
 Onze voorkeur gaat uit naar een samenwerking op zzp basis.

SIGN = een non-profit organsiatie. 
Directieleden Ron Ritzerfeld & Marie-Jeanne Ameln cureren per jaar 16 tot 18 volwaardige (deel-) activiteiten. 
SIGN is opgenomen in cultuurnota van Gemeente Groningen, ontvangt structurele subsidie sinds 2005. Tot en met 2020 ontvangt SIGN de Mondriaan Fonds bijdrage voor presentatie instellingen (een van de 28 instellingen die in NL en de Antillen).

Stuur je motivatiebrief en cv. uiterlijk dinsdag 22 januari a.s. op naar signnl@gmail.com. 
Zet vast in je agenda dat de gesprekken worden gehouden op dinsdag 29 januari & donderdag 31 januari 2019. 
Als je meer wilt weten over deze functie dan kun je bellen met Ron Ritzerfeld, zakelijk leider van Sign, op 06-43612245 of 050-3132651