Noise, Soup ’n KnowledgeNoise, Soup ’n KnowledgeMinerva Academie voor Popcultuur, Hanzehogeschool Groningen organiseert op 15 januari samen met SIGN een gevarieerd programma met sprekers, gratis soep, muziek, clips en korte films, geluidskunst, bier, fotografie, live radio en muurfriezen waarin het delen centraal staat.

Vanuit de gedachte dat dingen meer waarde en betekenis krijgen door ervaring en kennis met elkaar te delen kreeg het concept van Noise Soup ’n Knowledge dit jaar gestalte. We hebben sprekers en makers vanuit verschillende disciplines uitgenodigd om hun visie en werk met ons te delen en te bespreken. Onder het genot van gratis soep en een biertje is een ieder van harte welkom.
Deelnemers aan het event zijn onder meer: Marko de Pender van Stichting Bassculture uit Amsterdam, Pernilla Ellens. Muziek van Kissing Jane, Miniflower, Haas, Rollan, We All Think We’re Mephisto en Null Wave. Videoclips en korte films van Tim Zweistra, Michel Kasper, Daan Bandringa,Menno Boersma en Berend Versteeg. Fotoproject van Loes Gorseling. Geluidskunst van Markt Buitenwerf. Live radioshow door Zomaar Radio
En muurfriezen van Thijs Franssen, Rowan van As, Mike Moonen, Frank Koolen, Vincent Bijleveld .


15 januari
 2016  16.00 . 20.30 uur

SIGN, Winschoterkade 10, Groningen

https://www.facebook.com/events/643383002469692/