JAM-POD

4 november t/m 5 december 2021 @SIGN

JAM-POD

– Plasma Freeze (Daphne Simons + Josie Perry)
– sWitches
– Julian Abraham ‘Togar’
– Nusch Bourne

Met optredens bij de opening in SIGN op donderdag 4 november vanaf 16.00 uur! (ihkv. soundsofmusic!!)

JAM-POD presenteert interactieve en interdisciplinaire installaties die zich op de grens van beeldende kunst, geluid, muziek en performances bevinden; een ambigue perspectief. Beeld en geluid hebben in de werken van de kunstenaars dan ook een sterke verbinding en de performatieve elementen vormen een belangrijk onderdeel.

Zo toont Plasma Freeze een installatie met video, muurschilderingen en nieuwe tekeningen, sWitches komen optreden met hun geëngageerde audio-visuele dansexperimenten waarin tECkhnO, magick en wwwitchkraft samenkomen, Julian Togar brengt zijn OK Studio naar SIGN en treedt op met eigen gemaakte muziekinstrumenten en apparatuur te midden van grote tekstwerken; hij vraagt u om mee te jammen! Nusch Bourne presenteert een animatie die samengaat met een dichtperformances.

SoundsofMusic & SIGN:
Al zes jaar werkt SIGN met veel plezier samen met soundsofmusic, het festival voor experimentele muziek, compositie en geluid. Sounds of Music vindt plaats van 3 t/m 7 november 2021 op verschillende culturele plekken in het centrum van de stad Groningen, waaronder SIGN.

De tentoonstelling JAM-POD loopt parallel aan SoundsofMusic en is onderdeel van hun programma. Op 4 november om 16.00 zijn er optredens in SIGN van sWitches, Togar en Nusch Bourne. Na SoundsofMusic loopt de tentoonstelling in SIGN nog tot 5 december. Houd onze berichtgeving in de gaten voor data van de optredens. (de verwachting is: 19/20/21 november en 3/4/5 december).