BOB ROSS schildersessie

SIGN presenteert vrijdag 10 januari as:

BOB ROSS schildersessie,

een initiatief van Michael Karr & Astrid Nobel

Een introductie in de schilderkunst, een test van uw mogelijkheden!

Wanneer: Vrijdag 10 Januari 2014

Aanvang: 20.00 uur, aansluitend prijsuitreiking door de jury & Nieuwjaarsborrel!

Jury: Thijs Jansen, Cor Groenenberg, Frank Hutchison

video jurering zie https://sign2.nl/category/video/

Locatie: SIGN, Winschoterkade 10, 9711 EA Groningen www.sign2.nl

signnl@gmail.com, 0623631796 of 050-3132651

Onder de bezielende leiding van virtuele virtuoos Bob Ross kunt u zich bekwamen in romantische landschapschilderkunst. Ontdek uw talent, ga de uitdaging aan. Een deskundige jury (Thijs Jansen, Cor Groenenberg, Frank Hutchison) beoordeelt de resultaten.

In het kort houdt het in dat een film van een les van Bob Ross wordt geprojecteerd. Deelnemers gaan dit zo goed mogelijk uitvoeren binnen ca. een uur. Enige vrijheid is geoorloofd maar het moet binnen de regels gebeuren om te kunnen vergelijken. SIGN zorgt voor materialen en voorzieningen. En er is een prijsuitreiking.

Na de prijsuitreiking kan men onder het genot van een borrel napraten over elkaars prestatie.

De resultaten van deze sessie worden van 11 t/m 16 januari in de etalage van SIGN getoond en kunnen gezien worden als het totaal van variaties op één schilderij.

Deze sessie is een initiatief van Astrid Nobel en Michael Karr i.s.m. SIGN. Eerdere sessies bleken een succes, mensen van allerlei emplooi kregen de geest zoals videokunstenaars, beginners, amateurs, beeldhouwers, conceptuelen etc. Voor velen kan dit als aanzet tot schilderen dienen.

De schilderijen worden fotografisch vastgelegd voor het archief van Karr en Nobel en als één product gepresenteerd op de site: bobrossgroningen.wordpress.com naast de resultaten van eerdere sessies.